Mit jelent a tartós smink?

A tartós smink egy 4000 éves eljárás, amely a legutóbbi 15 évben vált divattá. A tartós smink (mikrotetoválásnak is nevezik) színezőanyagot visz be tartósan a bőrbe.

 

Sokoldalúan alkalmazható, íme néhány példa:

Szemöldöksmink, szemkontúr, szájkontúr, a teljes száj formájának újraalakítása.

Régebben csak az elit és nagyon gazdag réteg engedhette meg magának ezt az eljárást. Ma már a megújult technikának köszönhetően mindenki számára elérhető az ára.

 

Hogyan készíthető a tartós smink?

A SofTap® módszerrel végzett tartós sminknél kézi eljárással történik. A SofTap® a SofTap Permanent Cosmetics cég bejegyzett védjegye. A módszer során különféle, apró, különálló tűk sorozatát használjuk, amelyet a pigmentkeverékbe mártunk, majd bejuttatjuk a bőrbe a vendég kívánságának megfelelő kivitelben és formában.

 

Mi a SofTap® eljárás?

A SofTap® eljárás nemzetközi védjegyoltalom alatt áll. A SofTap® technika más módszerekkel összehasonlítva egy rendkívül kíméletes, jól kézben tartható és biztonságos módszer. Olyan kíméletes, hogy sokszor felületi érzéstelenítésre sincs szükség.

 

Miért részesítik a vendégek előnyben a SofTap® eljárást más tartós smink eljárásokkal szemben?

Ez a legkíméletesebb és legkényelmesebb eljárás, és a leginkább természetes eredmény érhető el vele. A végeredmény látványa természetes, lágy, egyenletesen finom rajzolatú.

 

Biztonságos?

Természetesen! A SofTap® technika rendkívül biztonságos. Minden eljáráshoz új pigmenteket használunk, amelyek biztonságos szervetlen összetevőkből állnak. Kizárólag egyszer használatos tűket, spatulákat és keféket alkalmazunk. A többi készüléket hideg vagy meleg sterilizálási eljárással alaposan fertőtlenítjük. Pont-tesztet is végezhetünk az eljárás elott a bőr egyéni altónusának megfelelő szín tökéletes kiválasztása érdekében. A friss pigmentet a tűk juttatják be a bőrbe, miközben gyengéden a bőrhöz érintve mozgatjuk őket, így érjük el, hogy a festékanyag tartósan a bőrben maradjon. A hagyományos tetováló eljárásoknál egy rezgő tű nyomja a pigmentet a bőrbe. A SofTap® eljárásnál a tűt kíméletesen érintjük a bőrhöz, így juttatjuk be a pigmentet. Ez határozott különbséget jelent a fájdalomérzékelés terén. A legtöbb vendég, akinek korábban hagyományos tetováló készülékkel készítettek tartós sminket, igazolja azt a tényt, hogy a SofTap® eljárás messze kíméletesebb, és a bőr is gyorsabban gyógyul. A SofTap® festékek kiváló minősítésüket természetes hatásuknak is köszönhetik. Sűrűek, dúsak, krémes konzisztenciájúak, amely lehetővé teszi, hogy a tartós sminket készítő szakember teljesen kézben tarthassa a színválasztást. Jelenleg 50 féle mesés színből lehet választani. Ez a skála tartalmaz 20 féle barna színt a hideg- és a meleg színpalettában, 13 természetes ajakszínt, 6 féle speciális hatású színt és 9 fedőszínt (bőrszínt).

 

A tartós smink készítése során:

·  alaposan analizáljuk a bőr tónusát

·  alaposan analizáljuk az arc alakját

·  alaposan analizáljuk a hajszínt

·  kívánság szerint módosítjuk a színeket

·  hozzáértően megtervezzük a megfelelő formát, hogy a kívánt összhatást érjük el.

 

A tartós sminkkel:

időt takarít meg
pénzt takarít meg
a szemöldök vastagabbá tehető
a saját természetes adottságok kiemelhetőek
az ajkak teltebbé tehetőek
határozottabb ajakkontúr készíthető
az egyenlőtlen vagy keskeny száj korrigálható
a hiányos szemöldök kitölthető
egyedi szemöldökvonallal a kinézet fiatalabbá tehető

 

Különösen azok számára javasoljuk, akik:

ébredéskor már kifogástalan sminket szeretnének
fárasztónak találják a sminkjük elkészítését
nem látnak elég jól, hogy sminkeljék magukat
sportolnak (úszás, futás, biciklizés, aerobic)
a szokásos smink-anyagokra allergiásak

 

A következő eljárásokat ajánljuk:

1) Tartós szemöldöksmink:

30 000 Ft

2) Tartós szemkontúr:

30 000 Ft

3) Tartós szájkontúr:

30 000 Ft

4) Tartós ajakfestés (kitöltés):

50 000 Ft

5) Tartós szépségpötty:

10 000 Ft

6) Mások által elrontott tartós smink javítása – Első alkalom

30 000 Ft

Második alkalom

8 000 Ft/óra