A természetes tartós smink

A SofTap® eljárás nem csupán egy festékbeviteli módszer, hanem egy komplex technológia, amellyel teljesen természetes hatású tartós sminkek készíthetők.

A rendkívül kíméletes festékbeviteli technikához társul egy természetes színekből álló színrendszer, amely a szakképzett kozmetikus kezében igazi eszköz a legmagasabb elvárásokat is teljesítő tartós sminkek készítésére.

Mitől más, mint a többi módszer ?

Először is a gép eljárásoktól lényegesen különböző festékbeviteli technikától. A festékanyagot egy kézi készülékkel, mikrotűkből álló tűsorozatok segítségével juttatják a bőrbe. Ez lényegesen kevésbé kellemetlen, mint bármely gép módszer. A bőrfelszínhez közeli vékony rétegbe sok festékanyag vihető be, ezáltal természetes hatású rajzolat készíthető. Másodszor: a megfelelő szín a természetes hatás szempontjából, ha lehet, még fontosabb, mint a kifogástalan forma. Ugyanis az emberi szem nagyon kis árnyalati különbségeket is észlel.

A SofTap® színrendszer színei harmonizáltak az emberi test színeivel, megfelelő alkalmazásuk esetén akár az is elérhető, hogy egy szépítő korrekció ne is sminknek látsszék, hanem saját természetes szájszínnek stb. Természetesen erőseb sminkelésre is alkalmas, de a színrendszernek hála ezek sem keltenek majd "kipingált" hatást. Tökéletes teljes ajakszínezés, ajaknagyobbítás készíthető vele, nemcsak a gépi módszerekkel is kivitelezhető "satírozás".

A tartós smink a "természetes" formájában a legszélesebb vendégkör igényeit szolgálja ki korra való tekintet nélkül, polgárjogot nyert a mindennapi kozmetikai gyakorlatban.

Az idősebb, akár a '70-es éveikben járók a megkopott szemöldöküket, vékonyabb, lilás szájukat, szemkontúrjukat tehetik fiatalosabbá, de a fiatal, gyönyörű arc is szebbé varázsolható a szép részletek kihangsúlyozásával.